Goederen Transport Verzekeringen

OranjeMN biedt u een uitgebreid aanbod aan transportverzekeringen. Of u nu uw eigen goederen vervoert of goederen laat vervoeren door of voor anderen.

Belangrijk is het ook wat de voorwaarden zijn die uw leverancier of u hanteerd om de juiste dekking hierop aan te sluiten.

Een goederen verzekering:
waarvoor?

U heeft een grote order binnengehaald en de complete bestelling is klaar voor vervoer. Helaas gaat er onderweg iets mis, waardoor de helft van uw goederen beschadigd raakt en onbruikbaar wordt. Wat nu? Als u met regelmaat grote hoeveelheden goederen vervoert, is het verstandig een goederen verzekering af te sluiten, zodat alles ook onderweg verzekerd is.

Uw goederen onderweg verzekerd
Een goederen verzekering vergoedt schade aan goederen tijdens transport. Niet alleen beschadiging, maar ook verlies van goederen is gedekt. Een goederen verzekering is niet alleen noodzakelijk voor een transportbedrijf, maar ook aan te raden als u zelf grote voorraden en hoeveelheden vervoert. Ook als u zelf als vervoerder aansprakelijk bent voor de schade, kunt u een beroep doen op de goederen transportverzekering.

De juiste goederen verzekering voor uw bedrijf
Als het transport van goederen uw kernactiviteit is, dan kunt u niet zonder een goederen verzekering. Daarnaast kan een goederen verzekering een verstandige keuze zijn als u regelmatig zelf flinke hoeveelheden producten aflevert. Bepalen welke voorwaarden voor u het meest aantrekkelijk zijn en bij welke maatschappij u een interessante premie krijgt aangeboden, is een tijdrovende klus. OranjeMN neemt u deze klus graag uit handen en sluit de juiste goederen verzekering voor u af.

 

 

  • Maandag t/m Vrijdag
    8:30 tot 18:00
  • Zaterdag
    9:00 tot 12:00

 

Bereikbaarheid voor noodgeval

  • Maandag t/m Zondag
    24/7