Arbeidsongeschiktheidverzekering,
ook geschikt voor u!

Tijdens uw werk valt u door een glazen deur, waarbij de pezen van uw schrijfhand worden afgesneden. U kunt uw hand daarna niet meer gebruiken. Niet alleen in uw dagelijks werk, maar ook financieel betekent uw plotselinge arbeidsongeschiktheid een enorme strop. Een arbeidsongeschiktheidverzekering biedt u financiële zekerheid in geval van arbeidsongeschiktheid. Zeker als zzp’er of ondernemer is het raadzaam een AOV af te sluiten.

AOV ook betaalbaar voor zelfstandigen
Veel ondernemers en zzp’ers hebben het idee dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor een zelfstandige erg duur is. Door de sterke toename van het aantal zzp’ers zijn de premies de afgelopen jaren echter steeds concurrerender geworden. Daarnaast is de premie van een AOV sterk afhankelijk van uw beroep, het verzekerde bedrag en het eigen risico. Laat u door OranjeMN voorlichten over een arbeidsongeschiktheidsverzekering en u zult zien dat een aov verzekering ook voor u haalbaar is.

Een arbeidsongeschiktheidverzekering kiezen
In veel gevallen is het een zelfstandig ondernemer af te raden het risico van arbeidsongeschiktheid zelf te dragen en geen aov verzekering te sluiten. Als u in loondienst werkt en kostwinner bent, kunt u echter ook een forse inkomensdaling verwachten als u geen AOV heeft en arbeidsongeschikt of werkloos raakt. Kies daarom uit het brede aanbod van OranjeMN de arbeidsongeschiktheidsverzekering die bij uw situatie en wensen past.

Wist u dat nummer 1 veroorzaker van AO een hart aandoening of een herseninfarct is.

  • Maandag t/m Vrijdag
    8:30 tot 18:00
  • Zaterdag
    9:00 tot 12:00

 

Bereikbaarheid voor noodgeval

  • Maandag t/m Zondag
    24/7