Bedrijfsschadeverzekering in het kort

Heeft uw bedrijf tijdelijke huisvesting nodig na een brand? Of kan u uw wekplaats niet meer gebruiken door een storm? Dan loopt u omzet mis, terwijl uw vaste kosten doorlopen. De Bedrijfsschadeverzekering verzekert u voor omzetdaling door schade.

Bedrijfsschade kan ontstaan door schade aan uw bedrijfspand, uw inventaris of andere bedrijfsmiddelen. Deze schade kan grote gevolgen hebben voor een bedrijf. Met de Bedrijfsschadeverzekering vangt u de financiële gevolgen op bij vermindering van uw omzet. De verzekering is zeer geschikt voor het mkb.

Wat is verzekerd?

Bij bedrijfsschade door brand of een andere gedekte oorzaak vergoedt de verzekering misgelopen brutowinst.

Maakt u extra kosten, omdat u bijvoorbeeld tijdelijke bedrijfsruimte moet huren? Dan hebt u ook daarvoor recht op een vergoeding. Zo helpen we uw bedrijf weer snel draaiende te krijgen.

Soms loopt u omzet mis, zonder dat uw bedrijf directe schade heeft opgelopen. Bent u voor uw klandizie afhankelijk van een grote winkelketen naast u? Dan heeft het gevolgen voor u als de winkel sluit na een brand. Ook deze bedrijfsschade is af te dekken op een Bedrijfsschadeverzekering.

Wat kost de verzekering?

De kosten van de verzekering hangen af van de verzekerde bedragen, locatie en uw soort bedrijf. OranjeMN kan een offerte voor u maken.

  • Maandag t/m Vrijdag
    8:30 tot 18:00
  • Zaterdag
    9:00 tot 12:00

 

Bereikbaarheid voor noodgeval

  • Maandag t/m Zondag
    24/7