Ook voor bestuurders aansprakelijkheid verzekeren!

(BCA en de BTA)

 

Is bestuurdersaansprakelijkheid op u van toepassing?
Afhankelijk van de organisatie waar u bestuurder of commissaris bent, kan het ook voor u raadzaam zijn een verzekering voor bestuurdersaansprakelijkheid af te sluiten. Als u denkt dat u het risico loopt om voor bestuurdersaansprakelijkheid gedaagd te worden, is het verstandig onafhankelijk advies in te winnen. Hoe moet bijvoorbeeld voor een bv de aansprakelijkheid verzekerd worden? OranjeMN geeft antwoord op al uw vragen en verzekert voor u of uw bestuurders de aansprakelijkheid.

 

BTA (Bestuurders en Toezichthouders) Vereniging en Stichting

Stelt u zich het volgende voor: u bent bestuurder bij een sportvereniging en de club wordt door de rechter veroordeeld. Vervolgens wordt bij de bestuurders de aansprakelijkheid neergelegd voor de geleden schade. Uw privé-vermogen staat ineens op het spel. Omdat juridische claims steeds vaker voorkomen, kiezen veel bestuurders of toezichthouders voor extra bescherming door het afsluiten van een verzekering voor bestuurdersaansprakelijkheid.

 

BCA (Bestuurders en Commissarissen) De BV en aansprakelijkheid


Als uw bedrijf een bv is, bent u in principe niet persoonlijk aansprakelijk voor schulden van de bv. Toch kan in bepaalde gevallen bij de bestuurders de aansprakelijkheid worden neergelegd. Ook in dit geval biedt een verzekering tegen bestuurdersaansprakelijkheid uitkomst. Denk dus niet dat u met een bv geen aansprakelijkheid kan worden verweten. Neem contact op met de specialisten van Boveko voor een advies op maat en het afsluiten van uw zakelijke verzekeringen.

  • Maandag t/m Vrijdag
    8:30 tot 18:00
  • Zaterdag
    9:00 tot 12:00

 

Bereikbaarheid voor noodgeval

  • Maandag t/m Zondag
    24/7