Voor evenementen  een verzekering afsluiten?

Als u een evenement organiseert, zorgt u ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Er zijn echter altijd factoren waar u als organisator geen invloed op heeft. U heeft een artiest geboekt, maar die wordt plotseling ziek. Of vanwege een storm moet uw hele evenement worden afgelast. Een evenementen verzekering verzekert de gemaakte kosten. Met een evenementen verzekering zorgt u ervoor dat de schade binnen de perken blijft.

Alle evenementen een verzekering op maat
Afhankelijk van de evenementen waar u een verzekering voor wilt afsluiten, kunt u kiezen voor uitbreiding van de dekking. Als het evenement buiten plaatsvindt, is het bijvoorbeeld verstandig een dekking voor extreme weersomstandigheden toe te voegen. Wanneer u een aantal keer per jaar iets organiseert, is een doorlopende evenementen verzekering misschien voordeliger. Uiteraard kunt u voor alle mogelijkheden van een evenementen verzekering terecht bij Boveko.

Voordelige evenementen verzekering
Een evenement is doorgaans iets om naar uit te kijken. Het moet dus financieel ook leuk blijven. Een evenementen verzekering tegen een aantrekkelijke premie hebben we bij Boveko zo voor u gevonden en afgesloten. Of het nu om een bedrijfsfeest of een bruiloft gaat, voor alle evenementen is er een verzekering die zorgt dat u zich volledig kunt richten op de organisatie en het evenement zelf. En daar gaat het natuurlijk om!

  • Maandag t/m Vrijdag
    8:30 tot 18:00
  • Zaterdag
    9:00 tot 12:00

 

Bereikbaarheid voor noodgeval

  • Maandag t/m Zondag
    24/7