Inboedelverzekering

Je staat lekker te kokkerellen als ineens de vlam in de pan slaat. Voor het vuur is geblust, is er in je keuken behoorlijk wat schade aangericht. Bij thuiskomst na een vakantie zie je dat er een raam is ingeslagen. De inbreker is er met allerlei waardevolle spullen vandoor. Door aanhoudende regen en een lek in het dak komt je huis blank te staan. De vloerbedekking en een deel van het meubilair zijn onherstelbaar beschadigd.

Al deze schades gaan vaak samen met grote geld bedragen. Een inboedelverzekering beschermt u tegen de, vaak grote financiële gevolgen hiervan. Het is dan van het grootste belang dat u voldoende verzekerd bent.
Vooral het vaststellen van de verzekerde som is daarbij essentieel. Bent u te laag verzekerd (onder verzekerd), dan krijgt u maar een gedeeltelijke uitkering.

Daarom werken wij met de inboedelwaardemeter. Door middel van deze ingevulde waardemeter stelt u de verzekerde som samen. De polis biedt u dan een garantie tegen onderverzekering. En dat geeft een gerust gevoel.

  • Maandag t/m Vrijdag
    8:30 tot 18:00
  • Zaterdag
    9:00 tot 12:00

 

Bereikbaarheid voor noodgeval

  • Maandag t/m Zondag
    24/7