Milieuverzekering:


voorkom hoge kosten

Stelt u zich voor dat uw bedrijfspand in brand vliegt. Heel vervelend, maar gelukkig heeft u een goede inboedel- en opstalverzekering, dus de schade aan het pand is goed gedekt. Bij het blussen is de bodem echter verontreinigd, waardoor het hele terrein afgegraven moet worden. De kosten van een dergelijke sanering lopen hoog op. Voor milieuschade kunt u daarom het beste een milieuverzekering afsluiten.

Voordelen van een milieuverzekering
Een milieuverzekering dekt de kosten van milieuschade en de gevolgen ervan. Zo is de sanering meeverzekerd, maar ook de kosten van bijvoorbeeld onderzoek. Als u wilt kunt ook bedrijfsschade meeverzekeren bij een goede milieuverzekering. Omdat het motto ‘de vervuiler betaalt’ steeds strikter toegepast wordt, is het afsluiten van een milieuverzekering geen overbodige luxe. Laat u daarom goed adviseren over mogelijke milieuschaderisico’s en sluit een milieuverzekering af via OranjMN.

Groot aanbod voor een milieuverzekering
Als ervaren specialist helpt OranjeMN u graag een milieuverzekering af te sluiten. Laat u vrijblijvend voorlichten over deze verzekering voor een advies op maat. OranjeMN bekijkt voor u het ruime aanbod van diverse verzekeraars en maatschappijen. Zo kan OranjeMN u een passend advies geven over een milieuverzekering met uitstekende voorwaarden en een interessante premie.

  • Maandag t/m Vrijdag
    8:30 tot 18:00
  • Zaterdag
    9:00 tot 12:00

 

Bereikbaarheid voor noodgeval

  • Maandag t/m Zondag
    24/7