Een Ongeval op of om het bedrijf is zo gebeurd

Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook op de werkplek. De gevolgen kunnen echter groot zijn, zeker voor ondernemers. Wat als u blijvend letsel oploopt en uw beroep niet meer kunt uitoefenen? Of een ander slecht scenario: u overlijdt aan de gevolgen van uw bedrijfsongeval. Met een ongevallenverzekering verzekert u zich tegen de financiële gevolgen van een ongeval waar u blijvend letsel aan overhoudt of waarbij u overlijdt. Wist u dat er een aantal CAO's zijn welke een ongevallen verzekering verplichten! kijk dit voor de zekerheid na of vraag het ons dan zoeken we het uit.

Ongevallenverzekering: zekerheid bij een ongeval
Mocht u overlijden na een bedrijfsongeval of er blijvend letsel aan overhouden, dan keert een ongevallenverzekering een vooraf vastgesteld bedrag uit. Ook bij gedeeltelijke invaliditeit krijgt u een percentage van het bedrag uitgekeerd. De hoogte van het verzekerde bedrag is natuurlijk afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen. Bent u benieuwd welke ongevallenverzekering bij u en uw werk past? Boveko zoekt het graag voor u uit en sluit een ongevallenverzekering voor u af.

Collectieve ongevallenverzekering
De kans op een bedrijfsongeval is in de praktijk groter dan de kans op een ongeval buiten werktijd. Als extra secundaire arbeidsvoorwaarde sluiten veel werkgevers een collectieve ongevallenverzekering af voor hun medewerkers. Zo zijn de medewerkers in elk geval goed verzekerd bij een bedrijfsongeval. Wilt u ook een collectieve ongevallenverzekering voor uw bedrijf afsluiten, vraag OranjeMN dan naar de mogelijkheden.

  • Maandag t/m Vrijdag
    8:30 tot 18:00
  • Zaterdag
    9:00 tot 12:00

 

Bereikbaarheid voor noodgeval

  • Maandag t/m Zondag
    24/7