Professionele ondersteuning bij 

een juridisch conflict

 

Is een zakelijke rechtsbijstandverzekering nodig?

Een leverancier komt zijn afspraken niet na en u komt er samen niet uit. Of een medewerker heeft problemen met zijn contract en heeft er een juridisch adviseur naar laten kijken. Helaas monden steeds meer zakelijke conflicten uit in een juridisch geschil. Als ondernemer wilt u dan kunnen rekenen op juridische hulp, zonder dat u meteen een dikke rekening van een advocaat kunt verwachten. Met een zakelijke rechtsbijstandverzekering verzekert u zich van professionele juridische bijstand.

Zakelijke rechtsbijstandverzekering: professionele rechtshulp
De zakelijke rechtsbijstandverzekering zorgt ervoor dat u, indien nodig, professionele juridische hulp krijgt. Wanneer u in een juridisch geschil terechtkomt, kunt u die hulp meestal goed gebruiken. De financiële risico’s van rechtsbijstand worden vrijwel allemaal gedekt, zodat u zich bij welk zakelijk conflict dan ook, verzekerd weet van hulp. Voor een bedrijfsrechtsbijstandverzekering kunt u natuurlijk terecht bij OranjeMN.

Een voordelige bedrijfsrechtsbijstandverzekering
De premie van een bedrijfsrechtsbijstandverzekering valt in het niet bij het gemiddelde uurtarief van een advocaat. Dat is alvast mooi meegenomen, maar u wilt natuurlijk ook de beste voorwaarden en de scherpste premie voor uw zakelijke rechtsbijstandverzekering! OranjeMN geeft onafhankelijk advies over een bedrijfsrechtsbijstandverzekering voor uw onderneming en sluit een voordelige polis voor u af.

De Rechtsbijstandverzekering voor Bedrijven is uit te breiden met een dekking voor motorrijtuigen. Daarmee krijgt u deskundige hulp bij het verhalen van schade aan uw bedrijfsauto's en eventuele aanhangwagens. Maar ook bij juridische geschillen over andere kwesties, zoals aankoop, onderhoud of reparatie van uw motorrijtuigen. 

 

  • Maandag t/m Vrijdag
    8:30 tot 18:00
  • Zaterdag
    9:00 tot 12:00

 

Bereikbaarheid voor noodgeval

  • Maandag t/m Zondag
    24/7