Reis- en annuleringsverzekering

 

Bij het maken van een bergwandeling loop je een zo ernstige enkelblessure op dat er een helikopter aan te pas moet komen om je op te halen. Door ziekte van je reisgenoot moet de vakantie worden afgebroken. Uit de hotelkamer wordt je waardevolle fotoapparatuur gestolen. Tijdens je vakantie in het buitenland word je ziek. De lokale huisarts verwijst je door naar een specialist die je uitgebreid in het ziekenhuis laat onderzoeken. In al deze gevallen is het handig om een goede Reisverzekering te hebben. 

Hoewel je natuurlijk elke keer een nieuwe reisverzekering kunt afsluiten, kunt u zich ook met een doorlopende reisverzekering het hele jaar indekken tegen alle mogelijke risico's. Dat is vooral van belang als u vaak op reis gaat. Een dergelijk doorlopende verzekering biedt gemak, zekerheid en voordeel zelfs in Nederland met een geboekte reis.

Het kan altijd gebeuren dat een reis niet door kan gaan. Bijvoorbeeld als gevolg van een ziekte of een ongeval. In dergelijke gevallen is een annuleringskosten verzekering van belang. Dankzij deze Annulerings verzekering kunt u in zo'n geval de verschuldigde reis/boekingssom vergoed krijgen.

  • Maandag t/m Vrijdag
    8:30 tot 18:00
  • Zaterdag
    9:00 tot 12:00

 

Bereikbaarheid voor noodgeval

  • Maandag t/m Zondag
    24/7