WEGAM verzekering?

Uw medewerkers rijden van het bedrijfspand naar een klant en raken betrokken bij een botsing. De bestuurder loopt daarbij blijvend letsel op. Als werkgever bent u aansprakelijk voor de schade tijdens werkgerelateerd vervoer. Daarom is het verstandig een WEGAM verzekering af te sluiten als uw medewerkers veel op pad zijn voor het werk. Wegam staat voor werkgeversaansprakelijkheid bij gebruik van motorvoertuigen. Ook lopen of fietsen valt echter onder de dekking van een WEGAM verzekering.

Zekerheid op weg met de WEGAM verzekering
Als de aansprakelijkheid voor de schade bij de werkgever ligt, dekt een WEGAM verzekering de schade aan bestuurders en inzittenden van een motorvoertuig. Of het nu om een leaseauto, auto van de zaak of een privé auto van de werknemer gaat, zolang het om uitvoeren van werkzaamheden gaat, dekt de WEGAM verzekering de schade. Woon-werkverkeer valt dus niet onder Wegam, maar fietsen of lopen voor het werk kan wel worden gedekt.

Wijs op weg met Wegam
Heeft u een uitgebreid wagenpark of zijn uw medewerkers veel onderweg? Bescherm uzelf dan met een WEGAM verzekering tegen werkgeversaansprakelijkheid. U stuurt uw medewerkers dan de weg op met de geruststellende gedachte dat mocht er iets misgaan, u in elk geval goed verzekerd bent met Wegam. Ook voor de juiste WEGAM verzekering kunt u uiteraard bij OranjeMN terecht, dus informeer vrijblijvend naar het ruime aanbod.

  • Maandag t/m Vrijdag
    8:30 tot 18:00
  • Zaterdag
    9:00 tot 12:00

 

Bereikbaarheid voor noodgeval

  • Maandag t/m Zondag
    24/7